Oude Kerk Dongen

Evenementen op een historische en unieke locatie

Unieke plek in Dongen

GOOS! heeft de "sleutel" van de Oude Kerk Dongen en is daarmee exclusief (event)partner voor deze historische locatie. Een unieke plek waar je zowel binnen als buiten terecht kunt met 150 gasten. De oude ruïne straalt één en al historie uit en geeft je het gevoel in Zuid-Europa te zijn...  De ruïne leent zich perfect voor zowel een ontvangst als diner in de buitenlucht. Binnen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bijzondere plek, voor een bijzondere gelegenheid

De Oude Kerk Dongen is een schitterende locatie voor mooie kleinschalige evenementen. De kerk, de ruïne en de tuin vormen een karakteristieke en historische locatie in Dongen, bijzonder sfeervol en multifunctioneel te gebruiken. De oude kerk is bjizonder geschikt voor particuliere feesten, als ook voor zakelijke bijeenkomsten (borrel, diner, vergadering, kick-off, receptie etc).

De Oude Kerk Dongen is een officiële trouwlocatie!

De Oude Kerk Dongen is bijzonder geschikt voor de mooiste dag van jullie leven! Je kunt in de Oude Kerk jullie burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk laten voltrekken, gevolgd door een toast met bruidstaart.
De Oude Kerk is ook geschikt om na afloop een receptie, feest of diner te geven. Wij verzorgen dit graag voor jullie. Bij mooi weer kan ook gebruik gemaakt worden van de ruïne en de tuin die deel uitmaken van het monumentale gebouw. De Oude Kerk is te huur tot 23:00 uur (23.00 u gaat de muziek uit, 23.15 u gaat de bar dicht, 24.00 u iedereen vertrokken).

Download de flyer

Meer informatie over evenementen en bruiloften in de Oude Kerk Dongen?

Download dan nu onze brochure voor huwelijken!

of

Download dan nu onze brochure voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten!

Op zoek naar een evenement dat niet snel vergeten wordt?

Neem nu contact op!