workout2
 

Hutje op de hei

Hutje op de hei

Degenen onder ons die een managementfunctie bekleden, hebben er vast mee te maken gehad: een hutje-op-de-hei sessie.
Bedoeld om met collega’s te brainstormen, nieuwe ideeën te bedenken, plannen te maken voor de komende periode.
Even weg uit de dagelijkse omgeving en sparren maar!

In de huidige tijd zijn vele managers veranderd van werkomgeving. Deels omdat ze zonder baan zijn komen zitten, deels vanuit vrije keuze. Een nieuw fenomeen is ontstaan: de zelfstandige professional.
De zelfstandige professional is iemand die ingeschreven staat bij de KvK, en dus gestart is met een eigen bedrijf. Dus eigenlijk: de kleine zelfstandige. Bedrijven zonder personeel, of met max. 2/3 medewerkers.

Verschil met de zzp-er (zelfstandige zonder personeel), is dat de zelfstandige professional (zp-er) zichzelf niet verhuurd aan andere bedrijven. De zp-er is een bedrijf gestart en positioneert zichzelf en zijn bedrijf ook als zodanig. Gaat dus op zoek naar klanten en neemt opdrachten aan ofwel orders.

Doordat ook netwerkverenigingen als paddenstoelen uit de grond schieten, en veel kleine ondernemers zich verzamelen in kantoor/bedrijfs-verzamelgebouwen, heb je als kleine zelfstandige toch wel je “spar”momenten met collega-ondernemers.

Maar echt even weg uit de dagelijkse sleur, en bezig zijn met nieuwe ideeën, werken aan je eigen ontwikkeling, plannen maken voor de nabije toekomst, dat schiet er bij in.
Daar kom je simpelweg niet aan toe.

Met deze feiten in mijn achterhoofd is ZP Evenementen ontstaan. Events, bijeenkomsten voor de zelfstandige professional.

Het doel is om bijeenkomsten te gaan organiseren voor de doelgroep, zoals hierboven omschreven. Waarbij aandacht besteed wordt aan de persoonlijke ontwikkeling, en aan de bedrijfsontwikkeling op alle vlakken. Omzet, financieel, innovatie, marketing, social media etc etc.
Dit gaan we doen met professionals die we kennen uit ons eigen netwerk.

De eerste bijeenkomst is een feit: de Business WorkOut.
De Business WorkOut is bedoeld voor de zelfstandige professional op zoek naar inspiratie, (zelf)reflectie en concreet advies bij het opstellen van zijn/haar businessplan.

Wat is de “vangst” na deze Business WorkOut?

-       een praktisch no-nonsens format voor jouw businessplan 2016

-       concrete invulling van je marketing en social media planning

-       inspiratie voor verdere concept- en productontwikkeling

-       een duidelijk beeld bij je persoonlijke missie en uitstraling als ondernemer

-       en last but not least: na deze 2 dagen staat jouw businessplan 2016 in de startblokken en heb je een praktische actielijst geformuleerd

Meer informatie vind je op www.zpevenementen.nl.

In de toekomst zullen meerdere bijeenkomsten, workshops gaan volgen. We houden je op de hoogte!